Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مجله تخصصی نظامی آمریکایی در گزارشی به تلاش‌های موثر ایران در حفظ و ارتقاء ناوگان فانتوم‌های خود و افزایش توان رزمی این جنگنده‌ها به ویژه جهت دفاع از قلمروی آبی ایران اشاره کرد.

به گزارش فارس، یک نشریه آمریکایی در گزارشی به وضعیت جنگنده‌های «فانتوم» نیروی هوایی ایران پرداخت و آنها را کماکان جنگنده‌هایی با قابلیت حمله موثر به اهداف دریایی و دفاع از سواحل ایران در آب‌های خلیج فارس توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجله «میلیتری واچ» در این گزارش نوشت: «بیشترین هواپیماهای جنگی نیروی هوایی ایران جنگنده‌های «اف-4 » دوره جنگ ویتنام هستند که امروزه نقش‌های متعددی را برای دفاع از ایران برعهده دارند. این جنگنده‌های سنگین‌تر و سریعتر از دیگر هواپیماهای موجود این کشور می‌توانند از ارتفاع بالایی به نسبت جنگنده‌های رقیب خود چون «اف-16» و «اف-18»که توسط دشمنان بالقوه این کشور تهیه شده‌اند، عملیات خود را اجرا کرده و کماکان با نوین‌سازی بومی صورت گرفته تهدید قابل اعتباری به حساب بیایند.»

*نقش رزمی قابل توجه فانتوم‌های ایران

بر اساس این گزارش، درحالی که «اف-4» به طور عمده برای برتری هوای طراحی شده و با توجه به اتکای نسبتا زیاد ایران به ناوگان جنگنده‌های «اف-14» و «میگ -29» و همچنین استفاده از موشک‌های سطح به هوا برای محافظت از قلمروی هوایی برابر هواپیماهای دشمن، هنوز فانتوم‌های در خدمت ایران به طور فزاینده‌ای نقش رزمی ایفا می‌کنند. این عملیات شامل حمله‌های متداول به اهداف زمینی است که علیه نیروهای داعش در عراق و همچنین ماموریت شکار کشتی در خلیج فارس نشان داده شده است».

*فانتوم‌ها تهدید قابل توجهی هستند

این مجله نظامی در ادامه نوشت: «برای نیروهای مسلح ایران، توانایی تهدید کشتی‌های جنگی دشمن در آب‌های خلیج فارس، به ویژه تنگه باریک اما راهبردی هرمز، همچنان یک قابلیت مهم است. درحالی که ایران به شدت بر روی زرادخانه موشک‌های بالستیک خود برای حمله به تاسیسات دشمن در سراسر خاورمیانه اتکا می‌کند، سامانه‌های مختلفی را برای خنثی کردن ناوگان جنگی و ناو‌های هواپیمابر دشمن ایجاد کرده و به این ترتیب توانایی بالقوه دشمنان برای حمله به خود را کم اثر ساخته است.»

*تدابیر تدافعی دیگر ایران

این نشریه با اشاره به بررسی‌های جامع صورت گرفته توسط ایران بر روی عملیات نیروی دریایی آمریکا حاضر در منطقه، به اقدام‌های تدافعی ایران پرداخت و نوشت: «ناوگان قایق‌های تندروی ایران و زیردریایی‌های دیزلی کلاس «کیلو» روسی و تعدادی از زیردریایی‌های ساخت کره شمالی، همگی برای دفع حمله‌های دشمنان این کشور در خلیج فارس است. ارتش ایران نیز به شدت با کمک چین، شریک دفاعی‌اش ، به توسعه موشک‌های ضد کشتی اقدام کرده به طوری‌که اینک موشک‌های کروز طراحی شده توسط چین در ایران به صورت قابل توجهی تحت نام‌های بومی ساخته شده‌اند .»

 

*قادر و نصر در خدمت فانتوم

«بر اساس این گزارش، موشک کروز ضد کشتی «نصر»، که تقریبا مشابه نمونه چینی «سی -704» است ، سی و پنج کیلومتر برد دارد و قابلیت برخورد با کشتی‌های دشمن در ارتفاع پایین را داراست. با تغییرهایی که بر این موشک صورت گرفته، اینک آن‌ها بر جنگنده‌های اف-4 ایران نصب شده‌اند. به دلیل توانایی حمل چند موشک و برد بالای فانتوم، این جنگنده قادر است در سواحل دور دست ایران پرواز کند. با این حساب، این جنگنده‌های مجهز می‌توانند تهدید‌های مهمی را علیه کشتی‌های جنگی دشمن ایجاد کنند.»

در بخش این گزارش آمده است: «همراه با تکمیل موشک نصر، اینک دومین موشک بومی ضد کشتی فانتوم بر اساس طراحی پیشرفته چینی به نام «قادر» ساخته شده است. این موشک کروز برد متوسط ​​ می‌تواند تا اهداف دشمن را تا دویست کیلومتر هدف گیری کند. با افزایش قابلیت ماندگاری فانتوم‌ها و توانایی حمله به اهداف دشمن با این موشک‌ها، وسعت منطقه دسترسی دریایی ایران نیز به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این درحالی است که این کشور اعلام کرده فناوری جنگ الکترونیکی این 2 موشک چینی را برای بهبود کارآیی آن‌ها افزایش داده و اینک موشک‌های قادر و نصر در ارتفاع بالا و با سرعت بیش از 2 ماخ حرکت می‌کنند.»

این مجله نظامی در خاتمه نوشت: «فانتوم‌ها از ویژگی قابل توجه سرعت و سقف پرواز برخوردارند و با بهبود وضعیت ماندگاری نقش موثری در دفع حمله ناوگان دشمن به سواحل ایران دارند. با ده‌ها فروند جنگنده فانتوم در خدمت نیروی هوایی ایران، این جنگنده‌ها نقش مکمل بسیار موثری را به دیگر سامانه‌های پیشرفته دریایی این کشور بخشیده‌اند.»

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگنده‌ها و توپخانه های دشمن سراسر نوار غزه را زیر آتش گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی جنوب محله الزیتون واقع در شرق شهر غزه را بمباران کردند.

این حمله‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی خانه‌های مسکونی را در محله السلام واقع در شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه نیز در برگرفت.

این جنگنده‌های متجاوز یک زمین زراعی در شمال اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه را نیز هدف قرار دادند.

سایت‌های فلسطینی گزارش دادند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهر دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه را بمباران کردند. این جنگنده‌های متجاوز همچنین منطقه الزوایده در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.

علاوه بر بخش‌های مسکونی نوار غزه، ارتش اشغالگر قدس مجدداً بخش‌هایی از جنوب لبنان را هدف قرار داد. در این حمله‌های بامدادی منطقه اللبونه واقع در اطراف الناقوره هدف قرار گرفت. گزارش‌های رسانه‌ای همچنین از هدف قرار گرفتن جبل بلاط واقع در جنوب لبنان توسط توپخانه رژیم صهیونیستی حکایت دارند.

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که منطقه‌های الخیام و الضهیره در جنوب لبنان هدف حمله‌های جنگنده‌های ارتش اشغالگر قدس قرار گرفتند.

روز گذشته وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که طی ۲۱۱ روز جنگ، ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه به شهادت رسیده‌اند و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر دیگر نیز بر اثر این حمله‌ها زخمی شده‌اند.

این وزارت خانه تاکید کرد که همچنان پیکر شماری از قربانیان در زیر آوارها و یا در خیابان‌های نوار غزه رها شده است و نیروهای امدادی و پدافند غیرعامل نوار غزه توانایی دستیابی به پیکر این قربانیان را ندارند.

کد خبر 6096777

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • جنگنده‌ها و توپخانه های دشمن سراسر نوار غزه را زیر آتش گرفتند
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم